De haan Ergotherapie


 • De Haan Ergotherapie Bergen op Zoom

  De Haan Ergotherapie is een praktijk voor ergotherapeutische behandeling, begeleiding en advies voor volwassenen, voor ouderen én voor hun mantelzorgers.

  De regie over het eigen leven behouden, zelf keuzes maken en vooral meedoen in de maatschappij. Het klinkt zo normaal maar is als gevolg van een beperking, fysiek, cognitief of psychisch niet voor iedereen zo vanzelfsprekend. De Haan Ergotherapie richt zich juist op deze mensen en pakt de belemmeringen die ervaren worden in het dagelijks leven samen met de cliënt op een systematische en doelgerichte manier aan. Dit allemaal in de eigen omgeving, dit kan zowel thuis als op het werk zijn.

  Hierbij staat de wens van de cliënt centraal, handelingen die voor de cliënt betekenisvol zijn worden geoefend en oplossingen voor de ervaren problemen worden waar mogelijk aangereikt.

  Ergotherapie is ook bedoeld voor de mantelzorgers van cliënten. Met regelmaat wordt op hen een groot beroep gedaan. We begeleiden, denken mee en adviseren ook de mantelzorger in diens zorg voor de cliënt. Samen kijken we naar waar diens krachten en belemmeringen liggen. Overbelasting van de mantelzorger voorkomen is dan een belangrijk doel. Daarbij denkt de ergotherapie mee in wat de praktische gevolgen van de zorgvraag zijn voor zowel de cliënt als de mantelzorger om hierin een balans te zoeken.

  Sleutelwoorden voor de werkwijze van De Haan Ergotherapie zijn laagdrempelig, maatwerk, nauwe betrokkenheid, eigen regie en vooral denken in mogelijkheden!

  • De Haan Ergotherapie

   Openingstijden

   Maandag: 8.30 - 17.30 u
   Dinsdag: 8.30 - 15.00 u
   Woensdag: 8.30 - 17.30 u
   Donderdag: 8.30 - 17.30 u 
   Vrijdag: 8.30 - 17.30 u
  • De Haan Ergotherapie

   Contact

   Diepenbrocklaan 28
   4614 BM Bergen op Zoom

   Tel. 06 - 52 16 47 65
   jacolien@dehaanergotherapie.nl