Diëtist van der Eerden


 • Petra van der Eerden, diëtist

  De diëtisten houden dagelijks spreekuur op afspraak. Indien noodzakelijk komen ze bij u aan huis. Er bestaat ook  een mogelijkheid om ’s avonds naar het spreekuur te komen. 

  Wat doet de diëtist?

  De diëtist is dé specialist op het gebied van voeding , dieet en leefstijl. U kunt met al uw vragen en problemen op dit gebied bij de diëtist terecht, met en zonder verwijzing van uw arts. Denk bijvoorbeeld aan overgewicht, ondergewicht, diabetes, een te hoog cholesterolgehalte, een te hoge bloeddruk, darmklachten, COPD of andere longproblemen. Ook uw vragen over kindervoeding, voedselallergie of vegetarische voeding kunt u met de diëtisten bespreken.  De diëtisten van de Grebbe bieden u de mogelijkheid om uw voeding te laten beoordelen, met een uitgebreide berekening en een advies op maat.

  De diëtist neemt samen met u uw eetgewoonten onder de loep en bespreekt met u de mogelijkheden om uw voeding aan te passen aan uw omstandigheden. De begeleiding bestaat uit een intakegesprek en zo nodig één of meerdere vervolgafspraken.  Om u zo goed mogelijk te begeleiden werken de diëtisten in het gezondheidscentrum nauw samen met de artsen, praktijkondersteuners en andere therapeuten. 

  Vergoedingen

  Met een verwijsbrief van uw arts, specialist of praktijkondersteuner wordt de dieetbegeleiding door de zorgverzekering vergoed. Een aantal verzekeraars vergoedt de begeleiding ook zonder verwijsbrief (Directe Toegankelijkheid Diëtetiek). Een en ander is afhankelijk van de verwijsdiagnose. U kunt natuurlijk de begeleiding ook zelf betalen. Informeer bij de diëtisten voor de mogelijkheden. 

  • Diëtist van der Eerden

   Openingstijden

   Deze informatie wordt nader aangevuld.
  • Diëtist van der Eerden

   Contact

   Een afspraak maken?

   Neem contact op met de diëtiste:

   Petra van der Eerden:
   06-34829818