Emje


 • eMJe

  Pijnlijke en/of vermoeide benen 
  Misschien kent u het wel, pijnlijke en vermoeide benen, niet lang meer kunnen lopen en staan, in de loop van de dag benen en voeten die opzetten. Door elastische kousen wordt de bloeddoorstroming verbeterd, zodat de pijn en vermoeidheid in uw benen verminderen. Ook voor zwangerschapsspataderen heeft eMJe voor u modieuze kousen in haar collectie.

  Over eMJe
  eMJe  heeft veel kennis op het gebied van therapeutische elastische kousen. Dit resulteert in een deskundig en ervaren team van consulenten die de elastische kousen aanmeten. 

  Het maken van een afspraak bij eMJe 
  In de meeste gevallen worden de elastische kousen voorgeschreven door uw behandelend arts. Als u de verwijzing heeft, kunt u ons bellen via ons telefoonnummer:  0180- 410299, waarna wij een afspraak voor u inplannen in Medisch Centrum de Grebbe.

  Verstrekking
  Onze consulente verstrekt u dan graag alle informatie omtrent; mogelijkheden, levertijd, onderhoud en aantrekinstructie.

  Vergoeding door uw zorgverzekeraar
  Indien uw kousen voorgeschreven zijn door een arts, wordt deze verstrekking vergoed door uw zorgverzekeraar, wij hebben met alle zorgverzekeraars een overeenkomst. De declaratie bij uw verzekering handelen wij voor u af. De elastische kousen worden verrekend met uw nog openstaand eigen risico.